​Åbningstider

Mandag​ - Torsdag: 7.30 - 16.00

Fredag: 7.30 - 12.30

EL for Industri/Erhverv

Vores kunder repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder, bygherrer, boligselskaber, landbrug samt offentlige virksomheder og institutioner.

Til byggesektoren udfører vi alle former for el installationer indenfor nybyggeri, ombygning og renovering.

Alle former for el tekniske installationer

Til produktions- og fremstillingsvirksomheder udfører vi alle former for el tekniske installationer.

Herudover udfører vi drift prøver på nye anlæg og installationer samt programmeret vedligeholdelse på ældre installationer og anlæg.

Rønde EL-Service´s installatør og elektrikere er alle bevidste om, at en opgaves succes eller fiasko afhænger af, om der er udført et grundigt og professionelt stykke arbejde ved installation af de elektriske systemer.

Vores kunder vil derfor opleve at Rønde EL-Service´s medarbejdere har sans for detaljer, er ansvarsbevidste og dygtige til at bevare overblikket.

Vi arbejder rutineret med avanceret teknologi og ved, hvordan vi skal formidle tekniske løsninger på højt niveau. Vi er naturligvis ajour med de gældende love og regler og sørger hele tiden for at leve op til de krav der stilles.

Vi ved at ukorrekt behandling af elektricitet kan have alvorlige konsekvenser, og derfor er grundighed et karaktertræk, der kendetegner Rønde EL-Service.

​Rønde EL-Service | Grenåvej 7B | 8410 Rønde | Tlf.: 20 33 10 96 | CVR. 28664451 | ostjyskel@gmail.com